menu

събота, 30 август 2014 г.

ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА НА КАНАПЕ ОТ ЛУК И ПЕЧЕНИ ЧУШКИ


продукти:

1кг.пилешки дробчета
3-4 големи глави лук
4-5 печени чушки
сол
вегета
чер пипер
магданоз

още:

олио

приготвяне:

Нарежете лука и печените чушки на ситно.Запържете ги с малко олио на бавен огън до прозрачност.Добавете сол на вкус.В друг съд на котлона запържете измитите и изцедени пилешки дробчета/махнете и жилите от тях/.Добавите  сол,вегета,чер пипер.На чиния за сервиране от долу сипвате от лука с чушки,а в/у тях от изпържените дробчета.Посипете със ситно нарязан магданоз.







Няма коментари:

Публикуване на коментар

Банички

  • Питка 20/07/2017 - 7 Comments
  • Кълбенцата на Ваня 20/01/2021 - 6 Comments
  • Торта с ягоди и маскарпоне 11/08/2019 - 0 Comments