menu
неделя, 31 август 2014 г.
БАНИЧКИ
Продукти:
1 пакет кори
масло
250 гр извара или крема сирене
1 яйце
за намазване:
1яйце
2 с.л. олио
2 с.л. прясно мляко
Приготвяне:
Взема се една кора и се отделя за запушване на пуричките.
Всяка кора се намазва с разтопено масло, прегъва се от ляво и от дясно. Пак се намазва с масло и се навива на пръчка.
Пръчката се изважда и получената кухина се пълни със сместа от крема сиренето с яйце.
Сместа съм изсипала в шприц за улеснени.
Запушват се двете страни с малко парче от отделената кора. Всяка пуричка се намазва със сместа от яйце, олио и мляко.
Пече се на 180градуса.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
07/04/2018 - 0 Comments
17/10/2021 - 2 Comments
12/10/2019 - 3 Comments
страxотни станаxa:-)
ОтговорИзтриване