menu

събота, 6 септември 2014 г.

ПЪРЖЕН ПАНДИШПАН




продукти:

3 яйца
3с.л.брашно/с връх/
1с.л.захар/за сладък вариант/

още:

олио за пържене

приготвяне:

Разделете белтъци от жълтъци.Разбийте с миксера белтъците на сняг/ако желаете сладки със захар/.Добавете към пухкавия сняг жълтъците и брашното.Разбъркаите без миксер.Получената смес сипете в кесия или шприц.С лявата ръка изстиквате  във врящо олио,а с дясната режете сместа с ножица.Пържете ги от двете страни.Изваждат се на кухненска хартия.Поръсва се с пудра захар и полива със сладко от ягоди.












Рецепта на Ива Ноли.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Zu-zu погачице