menu

четвъртък, 15 януари 2015 г.

РУЛЦА С ЯБЪЛКИ



ХРУПКАВИ,А ТОПЯЩИ СЕ В УСТАТ!
ПРОДУКТИ:

1 ПАКЕТ КОРИ ЗА БАНИЦА
30 МЛ.ОЛИО

ПРОДУКТИ ЗА ПЛЪНКА ОТ ЯБЪЛКИ:

2 КГ.ЯБЪЛКИ/10 СРЕДНО ГОЛЕМИ ЯБЪЛКИ/
100 ГР.МАСЛО
300 ГР.КАФЯВА ЗАХАР
ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КАНЕЛАТА 1 Ч.Л.
3 С.Л.МЕД

ПРИГОТВЯНЕ:

ОБЕЛЕТЕ ЯБЪЛКИТЕ И ГИ НАРЕЖЕТЕ НА МАЛКИ КУБЧЕТА.
СЛОЖЕТЕ ГИ В СЪД НА КОТЛОНА,И ДОБАВЕТЕ ЗАХАР,МАСЛО,МЕД,/КАНЕЛА/.
ВАРЕТЕ НА ТИХ ОГЪН ОКОЛО 25 МИН.
ОСТАВЕТЕ ДА ИЗСТИНЕ.
РАЗРЕЖЕТЕ ПАКЕТ КОРИ ВЕРТИКАЛНО ПО ШИРОКАТА ЧАСТ
ВЗИМАТЕ ЕДНА ОТ ПОЛУЧЕНИТЕ КОРИ И Я НАПРЪСКВАТЕ С НЯКОЛКО КАПКИ ОЛИО.СЛОЖЕТЕ ЕДНА ПЪЛНА ЛЪЖИЦА ОТ ПЛЪНКАТА,ПРИХЛУПЕТЕ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ КЪМ СРЕДАТА И НАВИЙТЕ НА РУЛО.
РЕДЕТЕ РУЛАТА В ТАВА С ХАРТИЯ.ПОПРЪСКАЙТЕ ГИ ПРЕДИ ПЕЧЕНЕ С МАЛКО ОЛИО,И ПЕЧЕТЕ НА 200 ГРАДУСА ДО ЗЛАТИСТО.
ОХЛАДЕТЕ ГИ ЛЕКО И ПОСИПЕТЕ С ПУДРА ЗАХАР.

МОЖЕ ДА ПРАВИТЕ И ЦЕЛИ РУЛА БЕЗ ДА РЕЖЕТЕ КОРИТЕ!
ПО-ЖЕЛАНИЕ ДОБАВЕТЕ В ГОТОВАТА ПЛЪНКА НАРЯЗАНИ НА СИТНО ОРЕХИ,И ПРЕДВАРИТЕЛНО НАКИСНАТИ СТАФИДИ С НЯКОЛКО С.Л.ВОДА/ИЗЦЕДЕТЕ ГИ ПРЕДИ ДА ГИ ДОБАВИТЕ/!

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1554783501428434/?notif_t=group_comment























2 коментара:

  1. Много точна и успешна рецепта! Аз я правя за втори път и резултатът е повече от добър!

    ОтговорИзтриване

Zu-zu погачице