menu

петък, 20 февруари 2015 г.

ЛЕМИНГТЪН





ПРОДУКТИ ЗА БЛАТА:

3 ЯЙЦА
200 ГР.ЗАХАР
300 ГР.БРАШНО
1 БАКПУЛВЕР
180 МЛ.ОЛИО
100 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО

ПРОДУКТИ ЗА КРЕМА ЗА ТОПЕНЕ:

250 ГР.МАСЛО
100 ГР.ШОКОЛАД ЗА ГОТВЕНЕ
200 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО
200 ГР.ЗАХАР

ОЩЕ:

150 ГР.КОКОСОВИ СТЪРГОТИНИ

ПРИГОТВЯНЕ НА БЛАТА:

РАЗДЕЛЕТЕ БЕЛТЪЦИТЕ ОТ ЖЪЛТЪЦИТЕ.
РАЗБИЙТЕ БЕЛТЪЦИТЕ СЪС ЗАХАРТА НА СНЯГ.В ТЯХ ДОБАВЕТЕ ПРОДУКТИТЕ В СЛЕДНИЯ РЕД:
180 ГР.ОЛИО,6 С.Л.ОТ БРАШНОТО СМЕСЕНО С БАКПУЛВЕР,ЖЪЛТЪЦИТЕ ЕДИН ПО ЕДИН,100 МЛ.ПРЯСНО МЛЯКО И ОСТАНАЛОТО БРАШНО.
ГОТОВАТА СМЕС СИПЕТЕ В ТАВА 25 -35 СМ.С ХАРТИЯ.ПЕЧЕТЕ НА 180 ГРАДУСА ДОКАТО ПОЧНЕ СМЕСТА ДА СЕ ОТДЕЛЯ ОТ СТЕНИТЕ НА ТАВАТА.
ГОТОВИЯ БЛАТ ОСТАВЕТЕ ДОКАТО НАПРАВИТЕ КРЕМА.

ПРИГОТВЯНЕ НА КРЕМА:

НА БАВЕН ОГЪН РАЗТОПЕТЕ МАСЛО И СИТНО НАРЯЗАНИЯ ШОКОЛАД.
ДОБАВЕТЕ ЗАХАР И ПРЯСНО МЛЯКО.ОСТАВЕТЕ ДА ЗАВРИ И ГО МАХНЕТЕ ОТ КОТЛОНА.

НАРЕЖЕТЕ БЛАТА НА ЖЕЛАНИТЕ ОТ ВАС КВАДРАТЧЕТА.ВСЯКО СЕ ТОПИ В КРЕМА.ЛЕКО СЕ ОЦЕЖДА И ОВАЛВА В КОКОСОВИ СТЪРГОТИНИ!

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1569106419996142/?notif_t=group_activity







































РЕЦЕПА МАСАТЕРА

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Zu-zu погачице