menu

събота, 28 март 2015 г.

2 in 1 ИЛИ РУСКИ СОЛЕН ЩРУДЕЛ































Продукти:

500 ГР.СВИНСКО МЕСО /ПИЛЕШКО/
5-6 СРЕДНИ КАРТОФА
2 ГЛАВИ ЛУК
1 ГЛАВА ЧЕСЪН
5-6 ГОЛЕМИ МОРКОВИ
150 МЛ.ДОМАТЕН СОК
И ЗЕЛЕ ПО-ЖЕЛАНИЕ /СТАВА МНОГО ВКУСНО/


ПОДПРАВКИ:
ВЕГЕТА
СОЛ
ЧЕР ПИПЕР
ЧЕРВЕН ПИПЕР
ДАФИНОВ ЛИСТ

ПРОДУКТИ ЗА ТЕСТОТО:

250 МЛ.ТОПЛО ПРЯСНО МЛЯКО
1 МАЯ-42 ГР./НЕ Е МНОГО/
1 Ч.Л.СОЛ
2 Ч.Л.ЗАХАР
480 ГР.БРАШНО

ПРИГОТВЯНЕ:

В СЪД НА КОТЛОНА ЗАПЪРЖЕТЕ МЕСО НАРЯЗАНО НА ПАРЧЕНЦА/МОЕТО Е ОВКУСЕНО С ЧЕРВЕН ПИПЕР,МАЛКО ОЛИО,СОЛ,ЧЕР ПИПЕР,СУХ МАГДАНОЗ,И ПРЕСТОЯЛО В ХЛАДИЛНИКА ЕДНО ДЕНОНОЩИЕ/.ДОБАВЕТЕ КАРТОФИ НАРЯЗАНИ НА ЕДРО,ЛУК НА ЕДРО,ЦЕЛИ СКИЛИДКИ ЧЕСЪН,И МОРКОВИ НА ЕДРО.ДОБАВЕТЕ ПОДПРАВКИ ПО-ЖЕЛАНИЕ И 150 МЛ.ДОМАТЕН СОК.РАЗБЪРКАЙТЕ И ОСТАВЕТЕ ДА ВРИ ОКОЛО 30 МИН.
ВЕДНАГА ЗАМЕСЕТЕ ТЕСТО КАТО ЗАТОПЛИТЕ ПРЯСНО МЛЯКО.В НЕГО ДОБАВЕТЕ МАЯ И ЗАХАР.БЕЗ ДА ШУПВА СИПЕТЕ В ПРЕСЯТОТО БРАШНО СЪС СОЛ.ЗАМЕСЕТЕ МЕКО НЕ ЛЕПЛИВО ТЕСТО.ОСТАВЕТЕ ГО ПОКРИТО ЗА 30 МИН.ИЛИ ДОКАТО ВИ ВРИ МАНДЖАТА.
РАЗТОЧЕТЕ ПРАВОЪГЪЛНА КОРА 0,5 ММ..ЗАВИЙТЕ НА РУЛО И Я НАРЕЖЕТЕ НА ПАРЧЕТА 2 СМ
СИПЕТЕ МАНДЖАТА В ЙЕНСКА ТАВА 18-29 СМ.ДОБАВЕТЕ И ВОДА ДВА ПРЪСТА ПОД ПРОДУКТИТЕ.НАРЕДЕТЕ ОХЛЮВЧЕТАТА ОТ ТЕСТО,КАТО ОСТАВЯТЕ РАЗСТОЯНИЕ М/У ТЯХ.ПОХЛУПЕТЕ С КАПАКА ОТ ЙЕНСКАТА И ПЕЧЕТЕ НА 180 ГРАДУСА ОКОЛО 40 МИН.
НЕ ОТВАРЯЙТЕ КАПАКА ПО-ВРЕМЕ НА ПЕЧЕНЕ!

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1585051328401651/?notif_t=group_comment



























РЕЦЕПТА КУЛИНАРИЯ


1 коментар:

Zu-zu погачице