menu

петък, 3 април 2015 г.

ДЕСЕРТ "ФАНТАЗИЯ"




продукти:

500 гр.маскарпоне
250 гр.крема сирене филаделфия /натурално/
500 мл.сладкарска сметана
100 гр.пудра захар
3 ванилии
200 гр.течен шоколад /нутела/
500 гр.ягоди
200 гр.маслени шоколадови бисквити

приготвяне:

Разбийте маскарпоне,пудра захар,ванилия и крема сирене филаделфия.Към получения крем добавете разбита сметана.
Сложете в шприц течен шоколад на стайна температура.
Нарежете на половина измити и подсушени ягоди.
В съд 11-29 см.редете ред бисквити,ред половината от крема.
В/у крема сложете ягоди нарязани на половин и нутела.
Пак ред бисквити и останалия крем.
Поръсете с натрошени бисквити.
Оставете десерта в хладилник.Извадете  от хладилника 1 час преди сервиране.

ЗАПОВЯДАЙТЕ И В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/1586972698209514/?notif_t=group_comment














Няма коментари:

Публикуване на коментар

Zu-zu погачице