menu

понеделник, 18 януари 2016 г.

ПИЦА ТЕСТО ОТ ФРИЗЕРА




СЛУЧВАЛО ЛИ ВИ СЕ Е ДА ВИ СЕ ЯДЕ ПИЦА,А НЕ ВИ СЕ МЕСИ?НАПРАВЕТЕ ТЕСТО ПО ТАЗИ РЕЦЕПТА И ГО СЛОЖЕТЕ ВЪВ ФРИЗЕРА.ВИНАГИ ЩЕ ИМАТЕ ПОД РЪКА ТЕСТО ЗА  ВКУСНА ПИЦА.
ПРЕПОРЪЧВАМ ДВОЙНА ИЛИ ТРОЙНА ДОЗА!СТРАХОТНО Е.


ПРОДУКТИ:

500 ГР.БРАШНО
1 ПАКЕТЧЕ СУХА МАЯ
1 Ч.Л.ЗАХАР
1 Ч.Л.СОЛ
300 МЛ.ТОПЛА ВОДА
50 ГР.МАСЛО

ПРИГОТВЯНЕ:

СМЕСЕТЕ ПРЕСЯТО БРАШНО СЪС СУХА МАЯ,ЗАХАР И СОЛ.ПОСТЕПЕННО ДОБАВЯЙТЕ РАЗТОПЕНО МАСЛО СМЕСЕНО С ВОДА.ЗАМЕСЕТЕ МЕКО ТЕСТО.ОСТАВЕТЕ 30 МИН.В ТОПЛА ФУРНА.
БЕЗ ДА ПРИМЕСВАТЕ ТЕСТОТО РАЗДЕЛЕТЕ НА 4 ЧАСТИ.ВСЯКА РАЗТОЧВАТЕ НА ТЪНКА КОРА 25 СМ.ОВИВА СЕ В СТРЕЧ ФОЛИО.ТАКА ПРИГОТВЕНИТЕ БЛАТОВЕ ЗА ПИЦА РЕДИТЕ В/У ДЪСКА ИЛИ ДРУГ СЪД ЕДИН В/У ДРУГ.ОСТАВЕТЕ ВЪВ ФРИЗЕРА.ВАДЕТЕ  ПРИ НУЖДА.
ОТСТРАНЕТЕ ОТ ФОЛИОТО И В/У ЗАМРАЗЕНИЯ БЛАТ РЕДЕТЕ ПРОДУКТИ ПО ВАШ ИЗБОР.ПЕЧЕТЕ ВЕДНАГА В ЗАГРЯНА ФУРНА НА 220 ГРАДУСА.

ЗАПОВЯДАЙТЕ В КУЛИНАРНАТА ГРУПА
https://www.facebook.com/groups/1434863666753752/

АКО ИСКАТЕ ДА СЕ СВЪРЖИТЕ С МЕН
djordjevic.vanya@gmail.com






















ИЗВОР КУЛИНАРИКА



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Zu-zu погачице